Skip to content Skip to footer
Sri Lanka Chauffeur
Who We Are

Ontdek Sri Lanka met Onze Deskundige Lokale Gidsen!

Wij zijn een familiebedrijf in Sri Lanka. Wij bieden uitstekende Srilankaanse gidsen voor uw reis.
Toeristische gidsen hebben diepgaande kennis van het land, spreken uiteraard hun moedertaal, en zijn experts in het effenen van plooien en rimpels verbonden aan het voor het eerst bereizen van een nog onbekend land.

Het is het beste om een toeristische gids te nemen die professioneel is opgeleid en geautoriseerd door het Sri Lankaans toeristenbureau. Deze zijn gecategoriseerd als National Tourist Guides of Chauffeur Tourist Guides.

We hebben meer dan 10 jaar ervaring met chauffeursdiensten in Sri Lanka. We hebben veel ervaring en veel comfortabele voertuigen om uit te kiezen.

Voertuigen

Huur een auto in Sri Lanka

Ben je van plan om naar het prachtige eiland Sri Lanka te reizen? Zoek niet verder! Onze betrouwbare autoverhuurdiensten maken het verkennen van dit tropische paradijs een fluitje van een cent. Of je nu alleen reist, met je familie of met een groep vrienden, wij hebben je gedekt.

Sri Lanka Chauffeur Luxury Car

Huur een Tuk Tuk in Sri Lanka

Sri Lanka Chauffeur 3 Wheeler

Zoek niet verder! Onze betrouwbare tuk tuk verhuurdiensten maken het verkennen van dit tropische paradijs een fluitje van een cent. Of je nu alleen reist, met je familie of met een groep vrienden, wij hebben je gedekt.